• خنک کننده (Cooler) :

در این نوع مبدل درجه حرارت بدون اینکه حالت سیال عوض شود کاهش می یابد. به عبارت دیگر قسمتی از گرمای محسوس سیال گرفته می شود . اگر عمل سرد کردن توسط آب صورت گیرد به آن کولر آبی (Water Cooler) می گویند و دارای ساختمان معمولی مبدل های حرارتی پوسته و لوله می باشد . 


  • چگالنده (Condenser) :

وظیفه این مبدل تبدیل بخار به مایع است و بر این اساس لازم است که گرمای نهان تبخیر یک بخار را جذب تا به مایع تبدیل شود. این مبدل می تواند ساختمان یکی از انواع خنک کننده های آبی یا هوایی را داشته باشد و معمولا" به طور افقی نصب می شوند . 


  • سرد کننده (Chiller) :

می دانیم هر مایعی که بخواهیم تبخیر شود احتیاج به انرژی حرارتی دارد و اگر این انرژی را از محیط بگیرد به ناچار محیط سرد خواهد شد، در صنایع نفت برای تولید سرما از مایعات نفتی مثل پروپان و بوتان که در شرایط متعارفی بخارند استفاده می شود . 

سرد کننده دارای ساختمان پوسته و لوله بوده و در قسمت فوقانی پوسته دارای فضایی جهت تبخیر پروپان می باشد. مایع پروپان از ته مبدل وارد و در اطراف لوله ها تبخیر و تولید سرما می کند . 


مشاهده لیست قیمت مبدل های حرارتی در لینک زیر

قیمت مبدل حرارتی

نحوه نصب مبدل حرارتی

قیمت مبدل حرارتی صفحه ای

مبدل حرارتی سردکن روغن

مبدل ,حرارتی ,سرد ,کننده ,  ,های ,سرد کننده ,مبدل های ,های حرارتی ,پوسته و ,دارای ساختمان

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اموزش ساخت وبلاگ سایت شخصی محمدحسین میری پور اطلاعات عمومی داستان های بیتا انتشار ویروس کرونا و مقابله با آن آموزگاری ها نیازمندی صنعت ساختمان رشت کلینیک فروشگاه اینترنتی پارسی فرش کاشان